Rectangle
Handwriting
Handwriting

«Du som heter Serrano må da kunne skaffe meg ei god spansk skinke».

Slik startet reisen, og etterhvert ble det besøk av mange spanske matmesser og regioner i Serranos andre hjemland. NettBodegaen er en virtuell utgave av utsalgsstedet på Alna Senter, som gjør fantastiske smaker og matretter tilgjengelig, også for deg som ikke bor i umiddelbar nærhet.

Recipe, Cuisine

I ukens luke kan du vinne deilige skinker i The Skinkekalender fra Serranos Bottega.

Food, Ingredient

Gode kvalitetsskinker hører hjemme på frokostbordet i julen.

En fløyelsmyk Jamón Ibérico Bellota de Pata Negra gjør seg også godt som julegave til en som har alt, men som aldri får nok av fantastiske smaksopplevelser.

Skinken kommer fra griser som har beitet i fjellene sydvest i Spania og spist det de finner, samt ti kilo eikenøtter. Grunnet stor bevegelse er marmoreringen i kjøttet eksepsjonell, og smaken preges av godt infiltrert fett.

Skinken passer spesielt godt til manchego, noen oliven og mandler, akkompagnert av en god musserende eller en sherry.

Denne uken kan du vinne deilige skinker i julekalenderen til Serranos Bodega.

Velkommen til en smak av Spania!

Innholdet i denne artikkelen er laget av FA Creative og ikke av Finansavisens redaksjon.

Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelige, gi oss gjerne beskjed på epost: content@hegnar.no

FinansavisenNO_moerk_bla_004182.png

    Om artiklene fra FA Creative